ProwiseLogo

 

Presenteer draadloos vanaf elk apparaat, introduceer digital signage en revolutioneer uw werkomgeving.

 

 

 

Naargelang uw wensen kunnen we u de passende oplossing geven.

Buttons vraaguwofferte standaard 

 

Touchscreen

Chromecast

Chromecast is een dongle die wordt aangesloten op de HDMI-poort van een hd-televisie of beeldscherm. De stroom wordt geleverd door het apparaat aan te sluiten op een USB-poort. Het apparaat maakt verbinding met het internet via een wifi- of een ethernetadapter met het Google-account van de gebruiker. Het apparaat dient via internet ingesteld te worden. Er is geen beheer mogelijk behalve een pincode.

Button meerinfo standaard

 

 

 

 

iProLift

AirTame

Airtame is een alles-in-één oplossing voor het delen van schermen. Hardware, software en geïntegreerde apps zijn allemaal samengevoegd tot één gebruiksvriendelijk, maar krachtig apparaat.
In The Cloud beheer je alle toestellen. Werkt altijd en met om het even welk OS.
Didakta is gecertificeerd verdeler voor de Edu-markt.

AirTameBronze  Button meerinfo standaard

 

 

 

 

PCmodule

Barco wePresent

wePresent biedt professionele draadloze presentatiesystemen waarmee maximaal 64 gebruikers inhoud kunnen delen vanaf elk apparaat om te presenteren, communiceren en samenwerken. wePresent biedt flexibele functies die zijn ontworpen om waarde te bieden aan uw samenwerkingservaringen.

Button meerinfo standaard

 

 

 

 

AllinOne

Barco ClickShare

ClickShare transformeert de vergadercultuur. Vergaderingen van teams verlopen nu veel efficiënter en leiden tot betere resultaten

Youtube

Button meerinfo standaard