Voor een betaalbare prijs je school ICT-klaar maken.

Als goed digitaal materiaal uw bekommernis is ...

Wat het zo uniek maakt is dat alle Chrome toestellen beheerd worden met een paar klikken in de beheerdersconsole van Google Suite. Lees meer in onze hotspot Google voor Education.

Buttons vraaguwofferte standaard 

Chromebook Spin 11 design lifestyle large

Chromebooks voor Education

logo Acer

Wij werken nauw samen met leveranciers die echt voor Education gaan. Als bevoorrechte partner van Acer bieden we chromebooks voor de beste prijs.

Deze chromebooks hebben tal van voordelen :

  • Acer for Education biedt een dynamische leerervaring met gebruiksvriendelijke, betrouwbare en betaalbare producten, onderwijsgerichte software en een prijswinnende aftersalesservice.
  • Dankzij de schokbestendige behuizing kan de Chromebook er zelfs tegen als deze van tafel valt of als je er per ongeluk op gaat staan.
  • De verzonken toetsen blijven netjes op hun plaats.
  • Dankzij het unieke drainage design kun je tot 330 ml vloeistof op het toetsenbord morsen zonder schadelijke gevolgen voor belangrijke onderdelen.
  • Glas dat schoner en robuuster is dankzij antimicrobieel materiaal dat de groei tegengaat van micro-organismen op touchscreens die geurtjes en vlekken veroorzaken.

Chromebook Spin 11 design ksp 04 largeChromebook Spin 11 design ksp 03 large

 

 ProwiseLogo

Als bevoorrechte partner van Prowise bieden we straks (februari 2019) azerty chromebooks van Prowise aan.

De nieuwe Prowise Chromebook EduLine en Prowise Chromebook EduLine 360 voldoen aan alle wensen van het onderwijs. Door de snelheid, krachtige accu, Android™-apps, HD-camera en het 360º roterend touchscreen (van de EduLine 360-variant) zijn de devices multi-inzetbaar in het klaslokaal.

Button meerinfo standaard

 

 

 

GEduPartner