Didakta gaat mee in uw Google Suite for Education verhaal

GEduPartner

 

Als partner kunnen we uw school begeleiden voor de implementatie van Google Suite for Education.

uw visie : wij helpen dit verduidelijken en om voluit voor Google te gaan.

van start gaan : 'Google gaan' is meer dan gegevens overzetten. Samen halen we er alles uit om uw team 100% tevredenheid te bezorgen. 

Beleef Google for Education in ons Google for Education Centre.

 

 

 logo drive 128px  classroom logo gmail 128px   logo calendar 128px
 Drive
Classroom 
Gmail 
 Agenda
Google Drive is uw online opslagplaats voor alles wat u maar wenst te bewaren, documenten, spreadsheets, pdf’s, presentaties, foto’s, video’s, muziek… De opslagruimte is daarenboven onbeperkt ! Google Classroom is niet in een paar zinnen te omschrijven, maar een iets is zeker : onmisbaar voor elke leerkracht. Geen papier, communiceer met je leerlingen, zet opdrachten klaar, volg live, geef een score, ... Gmail is waarschijnlijk de bekendste app uit het pakket, een professionele e-mailoplossing met spamfilter, krachtige zoekfunctie en reclamevrij. De agenda van Google is op maat gemaakt voor teams. De gedeelde agenda’s en integratie met alle andere apps zorgen voor een zorgeloze planning en dus meer tijd om les te geven. 
       
logo docs 128px  logo slides 128px   logo draw  logo forms 128px
Documenten
Presentaties
Tekeningen
Formulieren
Maak werkbladen, teksten, stappenplannen,… Kortom alle tekstdocumenten met de nodige opmaak, kan je met Google documenten maken. Delen met collega’s en leerlingen was nog nooit zo makkelijk waardoor samenwerken evident wordt. Presentaties maken, delen en samenwerken wordt kinderspel met Google presentaties, met heel weinig instructies leveren leerlingen prachtige diavoorstellingen af : samenvatting van de les, spreekbeurt… Google Tekeningen is waarschijnlijk de meest onderschatte app. Creatievelingen zullen heel wat plezier beleven door de vele mogelijkheden ervan. Je opent Tekeningen zelfs rechtstreeks vanuit Documenten.  Google formulieren bieden de mogelijkheid om heel snel en eenvoudig digitale taken, toetsen, enquêtes en bevragingen te maken. De resultaten worden automatisch verzameld in een spreadsheet.

 

Chromebook Spin 11 design lifestyle large

 

Chromebooks voor Education

 

logo Acer

Wij werken nauw samen met leveranciers die echt voor Education gaan. Als bevoorrechte partner van Acer bieden we chromebooks voor de beste prijs.

Deze chromebooks hebben tal van voordelen :

  • Acer for Education biedt een dynamische leerervaring met gebruiksvriendelijke, betrouwbare en betaalbare producten, onderwijsgerichte software en een prijswinnende aftersalesservice.
  • Dankzij de schokbestendige behuizing kan de Chromebook er zelfs tegen als deze van tafel valt of als er je er per ongeluk op gaat staan.
  • De verzonken toetsen blijven netjes op hun plaats.
  • Dankzij het unieke drainage design kun je tot 330 ml vloeistof op het toetsenbord morsen zonder schadelijke gevolgen voor belangrijke onderdelen.
  • Glas dat schoner en robuuster is dankzij antimicrobieel materiaal dat de groei tegengaat van micro-organismen op touchscreens die geurtjes en vlekken veroorzaken.

 

Chromebook Spin 11 design ksp 04 largeChromebook Spin 11 design ksp 03 large

 

 

 ProwiseLogo

Als bevoorrechte partner van Prowise bieden we straks azerty chromebooks van Prowise aan.

De nieuwe Prowise Chromebook EduLine en Prowise Chromebook EduLine 360 voldoen aan alle wensen van het onderwijs. Door de snelheid, krachtige accu, Android™-apps, HD-camera en het 360º roterend touchscreen (van de EduLine 360-variant) zijn de devices multi-inzetbaar in het klaslokaal.

Klik hier voor meer info.

Wij ondersteunen je team

Didakta voorziet voor klanten een Google for Education portal waar je tal van instructievideo's vindt. Bovendien kan je elke App van G Suite leren gebruiken in 3 stappen. Voor deze portal is een login nodig en is alleen voor Google for Education klanten.

Daarnaast biedt Didakta het forum www.gegbelgium.be aan. Leerkrachten (Google Educators Group) kunnen er communiceren en good practices delen. Je zal er Didakta als merk niet op terugvinden, er zijn geen commerciële doeleinden, dit is een service. 

Wij streven naar kwaliteit

Frederik Rousere Chrome for Education Deployment CredentialFrederik Rousere G Suite Deployment Services SpecialistLien Sterck G Suite Admin Certificate