kubus school  kubus kantoor  kubus digitaal  kubus it

WiFi die uw gebouw helemaal dekt. 

UniFi network

Didakta werkt standaard met Unifi om WiFi te installeren. Dit neemt niet weg dat wij ook met Ruckus, Cisco of andere partners samenwerken.

Ons team voorziet van A tot Z uw gebouw van WiFi : monteurs die plaatsen en IT-ers die configureren. We geven uw eigen IT-dienst een opleiding.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Draadloze netwerken zijn vandaag overal. Maar vaak gebruiken bedrijven / scholen en openbare instellingen nog altijd slecht beveiligde, weinig performante of niet-schaalbare wifi-netwerken. Didakta staat bedrijven, scholen en openbare instellingen bij om krachtige en veilige wifi-netwerken op maat te ontwerpen en te implementeren. Om een tailor made draadloos netwerk te ontwerpen, gebruiken we meetapparatuur in combinatie met gespecialiseerde software om zo een accurate wifi-audit van uw site uit te voeren. Didakta doet de audit van het netwerk, maakt de verschillende tekeningen en zorgt dat de studie klopt met de werkelijkheid. We leveren kwaliteit met een 100% garantie op een goede werking. We werken enkel met producten die hun dienst hebben bewezen in de markt en waar we goed contact hebben met de productieafdeling van de Wireless Access Points.